Kutsun Sinut Tiedetreffeille!

Kutsun Sinut Tiedetreffeille!

Hei sinä yrittäjä tai yrityksen / yhteisön edustaja! Lähtisitkö kanssani verkostoitumaan lounaalle, jonka minä tarjoan?

Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys on käynnistänyt rennon Tiedetreffit-kampanjan, jonka tarkoituksena on solmia uusia tuttavuuksia sekä kokeilla yliopistomaailman ja elinkeinoelämän kohtaamisia.

Sen verran joudun ruokaseurani valikoimaan, että yrityksesi / yhteisösi tulee olla eteläpohjalainen tai sillä on vähintään toimintaa Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi olet minulle uusi tuttavuus eli emme tee tai ole tehneet yhteistyötä aiemmin.

Minulla saattaisi olla yritystäsi / yhteisöäsi hyödyttävää, tutkittua tietoa. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, vaan minulta saamasi uudet ideat voit ottaa käyttöösi heti. Minä vastaavasti haluaisin oppia jotakin sinun alastasi. Jos oikein hyvin käy, voisimme miettiä yhteistyömahdollisuuksiakin lähitulevaisuudessa.

Minä työskentelen tutkijana Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellissa ja toimin kouluttajana ja konsultoijana. Intohimoni kohdistuu elämyksellisen asiakaskokemuksen luomiseen, visuaalisen yritysviestinnän merkityksiin ja palveluiden muotoiluun liiketoiminnan tehostamiseksi. Lisäksi toimin Tekesin innovaatiosetelin palveluntarjoajana.

Jos edellä mainittu kuulostaa mielestäsi kiinnostavalta ja sinulle tarpeelliselta, ota minuun yhteyttä, vaikka privaatilla LinkedIn-viestillä. Muut yhteystietoni löydät sivustostani.

Tarjous on voimassa koko vuoden 2017, jos sinulla nyt on kiirettä. Mikäli sinulla itselläsi ei ole treffitarvetta, voit mielellään vinkata tästä mahdollisuudesta muille.

Tiedetreffeille voit toki kutsua jonkun muunkin Epanet-verkostossa ja Seinäjoen yliopistokeskuksessa työskentelevän tutkijan tai professorin. Heidän tietonsa löytyvät tästä linkistä. Tiedetreffimme mahdollistaa E-P:n liitosta saatu AIKO-rahoitus. Käytetään se hyväksi!

Mitä ajattelet – nähdäänkö lounaan merkeissä?

Ladataan keskustelua