Innovaatiosetelistä apua yrityksesi uudistumisessa

Onko tuotteessasi tai palvelussasi jokin sellainen haaste, jonka ratkaiseminen edellyttäisi ulkopuolisia silmiä ja osaamista?

Olen kiinnostunut yrityksesi uudistumisesta ja minulla saattaisi olla siihen konsteja. Haluan palvella pk-yritystäsi niissä kehittämisratkaisuissa, jotka kohdistuvat kokonaisvaltaisesti visuaalisen yritysviestinnän tai tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen.

Tähän toimintaan yrityksesi voi nyt hakea 6 000 euron suuruista innovaatioseteliä Business Finlandilta.

Rahoituksen edellytyksenä on, että yrityksessäsi pitää todesti saada aikaan jotain uutta. Innovaatiolla tarkoitetaan sellaista toimintaa, jolla yrityksesi voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan. Innovaatiosetelillä voit siis ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.

Yhdessä enemmän

Yrityksissä tarvitaan mahdollisimman kattavaa apua tai neuvontaa silloin, kun uudistuksia ideoidaan ja toteutetaan. Tämän takia pyysin kumppanikseni Mainostoimisto Aadan. Meillä on näkemystä ja kokemusta yhteistyön sujumisesta. Me täydennämme toisiamme. Itse olen perehtynyt kouluttamiseen ja tieteellisten tutkimustulosten käytännön soveltamiseen. Mainostoimisto Aadassa on vankka osaaminen yritysten visuaalisen identiteetin luomisesta. Yhdessä me palvelemme yritystäsi esimerkiksi palvelumuotoilun menetelmiä hyväksi käyttäen.

Onko yritykselläsi halu ja tarve parantaa asiakkaidenne käsitystä siitä, keitä te olette ja mitä teette? Tarvitseeko yrityksesi siis brändimielikuvan kirkastamista ja havainnollista toimenpidesuunnitelmaa, miten se pannaan täytäntöön?

Haluatko käynnistää uuden toiminnan, tuoda markkinoille uuden tuotteen tai tehostaa palveluanne? Tarvitsisitko tähän asiantuntijamielipiteitä ja ideoita? Mietitkö toimintaasi digitalisaation mahdollisuuksia?

Jos olet uudistusmielinen, älä arkaile ottaa yhteyttä. Pohditaan, voisimmeko olla hyödyksesi!

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa

  • valtion myöntämä 6 000 euron tuki pk-yritysten kehittämiseen
  • käytetään yrityksen ulkopuoliseen asiantuntija-apuun
  • ei omavastuuosuutta
  • rahoituksen saamiseksi yrityksessä tulee olla suunnitelma uudistumisesta
  • yritys valitsee asiantuntijan eli palveluntarjoajan, jonka kanssa tehdään työsuunnitelma
  • rahoitusta haetaan sähköisesti Business Finland -sivustolta
  • voimassa 6 kuukautta rahoituksen myöntämisestä
  • palvelun päätyttyä sekä yritys että palveluntarjoaja raportoivat Business Finlandille
  • yritys ei maksa mitään, palveluntarjoaja laskuttaa Business Finlandia
Innovaatioseteli
Ladataan keskustelua